Skip to main content

Stoffregen Design

Stoffregen Design sælger silketørklæder med découpagetryk i høj kvalitet.

 

Découpagerne er lavet af designer, Anne-Kathrine Stoffregen. Anne-Kathrine er uddannet på Danmarks Designskole (tidl. Tegne- og Kunstindustriskolen) på modelinjen og har tidligere designet kostumer til forskellige danske filmproduktioner, undervist på bl.a. Margretheskolen i København og arbejdet for Alt for Damernes modesektion.

 

Découpagerne er oftest lavet efter inspiration fra et digt, en bog, et besøg på et slot eller naturoplevelser. De består typisk af over hundrede klip, og farve- og klipovergange danner en harmoni, som gør det vanskeligt at se, hvor det ene klip slutter, og det næste begynder.

 

Den færdige découpage overføres til silketryk, der slutteligt bliver til tørklæder. Der findes et bredt udvalg af motiver med inspiration fra bl.a. nogle af de danske slotte og H.C. Andersens eventyr.

 

Læs mere eller køb tørklæderne på www.stoffregen-design.dk.

Tidslinje

 • HC Andersen

  2005

  HC Andersen

  I anledning af HC Andersens 200 års fødselsdag laves 24 découpager med temaer fra forskellige eventyr. Disse udstilles bl.a. i Den Sorte Diamant.

 • 2012

  2012

  Stoffregen Design ApS stiftes

  Virksomheden er nu et bifirma til Comitel A/S.

 • 2012 etablering af Stoff

  2012

  Silketørklæder

  Découpagerne trykkes nu også som silketørklæder.

 • Stoff tilblivelse

  2017

  Den kunstneriske proces

  Arbejdet med découpagerne er en langsommelig proces, men der kommer fortsat nye til. En del af disse kan købes via webshoppen hos www.stoffregen-design.dk.